FestivaaliT

Festivaalit tarjoilevat jälleen parastaan kesällä 2024. Tarjolla on valtava määrä festivaaleja, ja löydät joukosta varmasti musiikkimakuusi ja aikatauluusi sopivan festarin.

Tutustu kesän artistipoimintoihin, festarikalenteriin ja kesäkeikkoihin. Löydä myös kansainväliset festivaalit, joilla tämän hetken kuumimman artistit kiertävät ensi kesänä.

Festivaalit 2024

FesTarikesän artistipoiminnat

festivaalit 2024 - fred again

Grammy-ehdokkuksia pokannut elektronisen musiikin supertähti Fred Again.. Flow Festivalilla

Elektronisen musiikin kirkkain tähti saapuu hartaasti odotetulle keikalle Flow Festivalille.

Fred Again.. nähtiin Flow’ssa telttalavalla kesällä 2022, ja on sittemmin valloittanut maailman suurimmat venuet ja festarit, kuten Madison Square Gardenin ja Coachellan.

Tutustu

festivaalit 2024 - sophie-ellis bextor

TikTokin valloittanut Sophie Ellis-Bextor Pori Jazzeille

Pori Jazzissa nähdään brittiartisti Sophie Ellis-Bextor.

Artistin tunnetuin kappale on jättihitti Murder on the Dancefloor, joka on vallannut niin radioaallot kuin TikTokinkin.

Tutustu

festivaalit 2024 - bmth

Oman polkunsa kulkija Bring Me The Horizon Tuskassa

Deathcoren parista liikkeelle lähtenyt ja vaihtoehtometallin kuninkaalliseksi kasvanut brittiläinen Bring Me The Horizon esiintyy Tuskassa kesällä 2024.

Tutustu

Festivaalit 2024

Oletko valmis kokemaan kesän parhaat festivaalit? Jos rakastat musiikkia, taidetta, ruokaa ja kulttuuria, festarit ovat sinua varten. Festivaalit ovat loistava tapa nauttia kesästä, tavata uusia ihmisiä, löytää uusia suosikkeja ja luoda ikimuistoisia elämyksiä. Sopiipa musiikkimakuusi rock, pop, jazz, hip hop, metalli, klassinen tai jotain ihan muuta, löydät tästä varmasti festivaalin, joka sopii sinulle ja porukallesi.

Festarikesä 2024 käynnistyy toden teolla kesäkuussa ja jatkuu heinäkuun läpi pitkälle elokuuhun. Liput kannattaa ostaa hyvissä ajoin, sillä perinteisesti monen festivaalin liput on myyty loppuun jo keväällä. Liput parhaille festivaaleille löydät alta.

Vinkki: voit järjestellä festivaalit aikajärjestykseen alta löytyvästä napista!


Red Carpet Festarilla nautitaan monipuolisesta elokuvaohjelmasta ja ennakkonäytöksistä sekä upeasta alueohjelmasta. Viikonloppuna lavan valtaavat ykkösartistit.

Tähän mennessä julkaistut artistit ovat Ida Paul & Kalle Lindroth, Lauri Haav, KUUMAA ja Aliisa Syrjä. Elokuva- ja oheisohjelma julkaistaan myöhemmin.

Osta liput

Festariuutiset

Tutustu blogissamme tarkemmin festivaalikesään ja lue artikkeleita sekä tuoreimpia uutisia artistikiinnityksistä.

DBTL Turussa heinäkuussa 2024 – kaikki esiintyjät julki

DBTL Turussa heinäkuussa 2024 – kaikki esiintyjät julki

Lue lisää

Pori Jazz julkaisee ensimmäiset artistit kesälle 2024

Pori Jazz julkaisee ensimmäiset artistit kesälle 2024

Lue lisää

Kerry King lisätty Tuskan artistikattaukseen – ohjelma valmis

Kerry King lisätty Tuskan artistikattaukseen – ohjelma valmis

Lue lisää

Konsertit kesällä 2024

Oletko valmis uusiin elämyksiin ja ikimuistoisiin hetkiin kesällä 2024? Rockista poppiin ja musikaaleihin – tästä löydät kesän parhaat konsertit ja tapahtumat.

Kuvittele lämpimät kesäillat, innostunut yleisö ja lempiartistisi. Et halua missata näitä hetkiä, kun maailman isoimmat tähdet valtaavat lavan upeissa konserteissa. Merkitse kalenteriin kesän 2024 konsertit, osta liput hyvissä ajoin ja valmistaudu parhaaseen keikkakesään Suomessa.

Kansainväliset festivaalit

Pakkaa laukut ja lähde reissuun! Festarireissu ulkomailla on ikimuistoinen kokemus. Moni artisti tekee harvoja ja valittuja festivaaliesiintymisiä Euroopassa tänä kesänä. Löydä oma suosikkiartistisi, tee matkasuunnitelmat porukan kanssa ja lähde matkaan.

Festivaalit Suomessa

Festivaalikausi pärähtää käyntiin ryminällä pitkän, lumisen ja synkän talven jälkeen. Oletko valmis? Tapahtumajärjestäjät ja artistit tarjoilevat vuonna 2024 kaikkien aikojen festivaalikesän!

Festivaalit Suomessa ovat tärkeä osa maan kulttuurielämää, ja ne houkuttelevat musiikin ystäviä eri puolilta maailmaa kokemaan ainutlaatuisen ja monipuolisen tarjonnan. Suurista kansainvälisistä tapahtumista pieniin, intiimeihin tapaamisiin, Suomesta löytyy festivaali jokaiseen makuun.

Tuttujen ja rakastettujen festivaalien lisäksi kentälle vyöryy aivan uusia festivaalikonsepteja, jotka hemmottelevat yleisöä upeilla tapahtuma-alueilla, makunystyröitä hivelevällä ruoka- ja juomatarjonnalla sekä ennen kaikkea loistavilla artisteilla ja keikoilla. Ohjelmistot ovat poikkeuksellisen houkuttelevat, kun lavalle nousee kansainvälisiä ja kotimaisia huippunimiä. Kun etsit tekemistä kesälle, olet oikeassa paikassa. Löydä uutta musiikkia, hivele kaikkia aistejasi ja tanssi kesäyössä!

Festivaalit Suomessa tarjoavat monipuolisia elämyksiä suurista kansainvälisistä tapahtumista pienempiin, intiimimpiin tapahtumiin. Pidätpä sitten rockista, popista, elektronisesta musiikista tai heavy metal -musiikista, löydät makuusi sopivan festivaalin.

Ticketmasterin festivaalioppaasta löydät yhdestä paikasta kesän parhaat festarit ympäri Suomen. Sivustolta näet festivaalien suurimmat tähdet ja pääset helposti ostamaan liput. Voit tarkastella festivaaleja aikajärjestyksessä.

Festarioppaastamme löydät myös kiinnostavimmat artistit, jotka esiintyvät Eurooppalaisilla festivaaleilla. Löydä festarit Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Iso-Britanniassa täältä.

Usein kysytyt kysymykset

Anna lahjaksi elämys

Anna lahjansaajan valita tuhansista tapahtumista Ticketmasterin lahjakortin avulla.

Festivaalit - anna lahjaksi lahjakortti
whois: Andy White Freelance WordPress Developer London