Festival Finder 2023 | Festarit & konsertit 2023

Festivaalit

Kaikkien aikojen tapahtumakesä on täällä. Löydä kesän parhaat festarit 2023!

Ticketmaster Suomen Festival Finder tarjoaa vinkit kesän suositumpiin festivaaleihin ja konsertteihin Suomessa. Katso kaikki kesän festarit, osta liput ja varmista paikkasi!

Vinkki: voit järjestellä festivaalit aikajärjestykseen alta löytyvästä napista!


Ticketmaster Festival Finder

Festivaalikausi pärähtää käyntiin ryminällä kahden vuoden tauon jälkeen. Tapahtumajärjestäjät ja artistit tarjoilevat vuonna 2023 kaikkien aikojen festivaalikesän!

Tuttujen ja rakastettujen festivaalien lisäksi kentälle vyöryy aivan uusia festivaalikonsepteja, jotka hemmottelevat yleisöä upeilla tapahtuma-alueilla, makunystyröitä hivelevällä ruoka- ja juomatarjonnalla sekä ennen kaikkea loistavilla artisteilla ja keikoilla. Ohjelmistot ovat poikkeuksellisen houkuttelevat, kun lavalle nousee kansainvälisiä ja kotimaisia huippunimiä. Kun etsit tekemistä kesälle, olet oikeassa paikassa.

Ticketmasterin Festival Finder -sivustolta löydät kesän parhaat festarit ympäri Suomen yhdestä paikasta. Sivustolta näet festivaalien suurimmat tähdet ja pääset helposti ostamaan liput. Voit tarkastella festivaaleja aikajärjestyksessä. Festival Finderista pääset myös kurkistamaan muiden Pohjoismaiden festivaalitarjontaan.

Mikä on Festival Finder?

Festival Finder on Ticketmasterin sivusto, johon olemme koonnet yhteen paikkaan kesän parhaat festarit. Festival Finderista löydät helposti kesän festivaalit ja tietoa esiintyjistä.

Milloin festivaalit alkavat?

Festivaalien ajankohta ja alkamisaika vaihtelee festivaalikohtaisesti. Festivaaleja järjestetään läpi kesän ja festarikausi alkaa touko-kesäkuun vaihteessa. Festivaalit alkavaat yleensä klo 12.00 aikoihin ja päättyvät illalla tai aamuyöllä.

Kuinka paljon festivaaliliput maksavat?

Festivaalien lippujen hinnat vaihtelevat festivaalista riippuen. Festivaaleilla on myynnissä eri lipputyyppejä, kuten normaalit liput, eri VIP-lippuja, sekä yksittäisten päivien ja useampien päivien lippuja.

Mitä eroja normaaleissa ja VIP-lipuissa on?

VIP-lippujen sisältö vaihtelee festivaalikohtaisesti ja osalla festivaaleilla on myynnissä eri tasoisia VIP-lippuja. VIP-liput sisältävät yleensä oman oman sisäänkäynnin festivaalialueelle ja oman VIP-alueen.

Voiko festivaali olla loppuunmyyty ennakkoon?

Kyllä, monet festivaalit ovat loppuunmyytyjä ennakkoon, joten kannattaa ostaa liput hyvissä ajoin! Monet festivaalit tarjoavat Early Bird -hintaisia lippuja myynnin alkaessa ja nämä ovat myynnissä vain rajallisen ajan.

Onko kaikilla festivaaleilla leirintäalue?

Kaikki festivaalit eivät tarjoa leirintäaluetta ja tähän vaikuttaa festivaalialueen sijainti. Leirintäalue ja majoitusmahdollisuudet kannattaa tarkistaa festivaalin omilta sivuilta.

Voiko alaikäisen lapsen ottaa mukaan 18+ ikärajalliselle festivaalille?

Joillakin festivaaleilla on erillinen päivä suunnattu pienemmille lapsille, jolloin lapsi pääsee aikuisen, jolla on kyseisen päivän festivaalilippu, mukana festivaalialueelle. Tällöin festivaali järjestää lapsille suunnattua ohjelmaa. Esimerkiksi Flow Festival järjestää sunnuntaina (12-vuotiaat ja alle lapsille) klo 13-17 ajalle lapsille suunnattua ohjelmaa festivaalialueella. Kesällä 2019 Tuska lanseerasi festivaaliviikonlopun sunnuntaille ensimmäistä kertaa 0-10 vuotiaille Pikku-Tuskan (klo 14-17). Tarkemmat tiedot alaikäisten pääsystä festivaaleille kannattaa tarkistaa festivaalin omilta sivuilta.

 

Anna lahjansaajan päättää haluamansa festariliput


Back to top WordPress website theme development by whois: Andy White